המשך שאלה קליגמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/01/2014 | 16:21 | מאת: רונית

1. כתבת לי להמשיך עם קליגמן 10%. למשך כמה זמן? רק על הכתם עצמו או על כל הפנים ( אני שואלת כי אני משתמשת כבר תקופה ארוכה...) 2.אני קוראת שאתה מזהיר מפני תופעות לוואי... איך אדע שלא נוצרת לי דלקת ואז הכתם עלול להחמיר? תודה רבה!!!!

המריחה על אזור שלם (לדוגמה, כל אזור המצח). המריחה הינה לחודשים ואם יש צורך ניתן אף לתקופות ארוכות (תוך התיעצות עם רופא עור) ועם השגת שיפור ניתן להוריד מנונים. דלקת מלווה אודם וקלוף. אם בעקבות מריחת הקליגמן נגרמת לך תגובה כזו יתכן ונגרמת דלקת מהתכשיר. כדאי לך להיות במעקב רופא העור שלך שיתרשם מהצב הקליני. מה חומרת הפיגמנטציה ומצד שני האם יש סימני גירוי עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור