גליקמן או אלור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/01/2014 | 15:01 | מאת: אילנה

אני כבר פניתי עם השאלה, אבל לא ציינתי משהו חשוב יש לי כתם כהה סגול כזה על צלקת אחרי אקנה, הבעיה היותר גדולה שהוזרא לי לשם טיפת סיליקון לפני 12 שנה ,דבר שכשלעצמו נורא מדאיג אותי. במקרה שלי איזה חומר הבהרה אני יכולה להישתמש?? כי רטין A זו תרופה שבעצם חודרת לדרמיס השאלה אם מותר לי? אם לא אז מה הפיתרון? המון תודה על העזרה

אם המדובר בפיגמנטציה בדרך כלל קליגמן הינו הבחירה הראושנה (גם בשל המחיר). לגבי טיפת הסיליקון שהוזרקה לך לשם, סיליקון הינו חומר שאינו מתפרק והוא נשאר במקום. את צריכה להיבדק על ידי רופא עור כדי לאבחן בדיוק את הבעיה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור