פיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/01/2014 | 23:49 | מאת: רוני

כבר מעל שנה יש לי כתם פיגמנטציה בפנים באיזור הסנטר שנראה כהה יותר משאר העור (כאילו גוון העור השתנה) , שמתי לב שזה מחמיר עם הזמן בהתחלה זה היה בחלק קטן. רציתי לשאול , אם אני לוקחת גלולות למניעת הריון רק ל4 חודשים זה יחמיר את המצב? או מספיק אפילו שאני לוקחת לחודש אחד והכתם יחמיר?

צריך לראות את הפיגמנטציה הזו. אם מדובר במלזמה (פיגמנטציה המופיעה בנשים בעיקר בעקבות הריון או נטית גלולות) אפילו חודש של נטילת גלולות עלול לגרום להחמרה.

17/01/2014 | 17:35 | מאת: רוני

אני חושבת שזה נוצר מדלקת , כי לפני זה הייתה לי פריחה בעור וגירדתי וכנראה זה נוצר מזה , גם פיגמנטציה כזאת יכולה להחמיר??

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור