רטין איי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/01/2014 | 11:32 | מאת: ציפי

היי אני משתמשת ברטין איי 0.05 רציתי לדעת אם זה מדקק את העור עם השנים וגם חומצה גליקולית יש לי כתמים קטנים חומים בהירים על הפנים והאם טיפול זה יעזור כי שמעתי שבקליגמן יש קורטיזון או שלא בכל גליקמן שמים קורטיזון ?

את יכולה להשתמש ברתין A ללא מגבלה של זמן. לגבי הכתמים החומים , השאלה היא מהם כתמים אלו. אם המדובר בכתמי שמש הטפול הטוב יותר הינו IPL או לייזר. אם המדובר בפיגמנטציה דוגמת מלזמה או פיגמנטציה פוסטאינפלמטורית טפול בקליגמן מתאים יותר. בכל קליגמן יש קורטיזון במנון נמןך. החלק החשוב בו הינו ההידרוקינון ובמקרים מסוימים ניתן להשתמש בו לבד ללא חומצה רתינואית או קוטריזון (דוגמת האזומד).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור