מלזמה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/05/2012 | 22:41 | מאת: ראשון

שלום, אני בת 26 עם עור לא בהיר והתחילה לצוץ לי פיגמנטציה באזור השפם בתחילה וכעת גם מתחת לעיניים.אנני רוצה להפסיק את הגלולות. קראתי שאזלאיק אסיד יכול לעזור מכיוון שהוא מופק מפטריית השמש שאחד הסממנים שלה זה הבהירות של העור... אשמח לקבל פרטים נוספים על התהליך ואת חוות דעתכם. תודה

כדאי לך להבדק אצל רופא עור לאבחן מהי הפיגמנטציה. אם המדובר במלזמה הרי שגלולות גורמות או מחמירות מלזמה וודאי שכדאי להפסיקן. חומצה אזלאית עשויה לגרום להבהרה אך הינה חלשה יחסית. תכשירים המבוססים על הידרוקינון הינם בעלי יעילות גבוהה יותר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור