הידרוקינון 8%

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/12/2013 | 22:56 | מאת: אנה

שלום רב! אני משתמשת בהידרוקינון 8% לפיגמנטציה בפנים ובהצלחה רבה. אך בזמן אחרון הופיע לי כתם חום קטן מתחת לעין ואחרי שהשתמשתי בחומר הנ"ל כמה פעמים מקום הכתם " התקמט " נהיו בו חריצים , ניסיתי לשמן את המקום עם טיפות ויטמין E וקרמים איכותיים לפנים אך המקום נשאר מקומט. תודה על התשובה

יתכן וההידרוקינון גרם לגירוי עור (אולי בשל רכוז גבוה עם מריחה מוגזמת). כשעור מגורה הוא פחות גמיש ונראה עם קמטוטים וחריצים. תפסיקי השמוש בהידרוקינון. מרחי קרם לחות. כדאי למרוח גם קורטיזון מתון למשך שבוע (משהו דוגמת יומובט).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור