כתמים חשודים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/11/2013 | 20:33 | מאת: אינה

שלום רב. לפני שנה עשיתי טיפול בלייזר להסרת שיער במפשעה אחרי חצי שנה הופיעו לי כתמי עור חומים עגולים בינוניים די סימטריים באיזור המפשעה. מדי פעם הם מתבהרים ומדי פעם מתכהים. אם יש קשר? מדובר בשלושה כתמים שהויעו עד כה. תודה

שלום אינה פיגמנטציה לאחר דלקת יכולה להיות לאחר טפולי לייזר אולם בדרך כלל תופיעה תוך שבועות (אולי קצת יותר) אבל לא לאחר חצי שנה. כדאי שתיבדקי על ידי רופא עור לאבחון הבעיה (בכל מקרה, לא נראה משהו מסוכן).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור