פיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/10/2013 | 01:03 | מאת: שירן

היי, אני בת 22 וכבר משהו כמו שנתיים יש לי כתמים (צלקות) בפנים שנוצרו מאקנה וחשיפה לשמש. אני נוטלת גלולות. ניסיתי קרמים עם חומצות להבהרה שהקוסמטיקאית שלי נתנה לי וזה לא עזר.. יש לי עור יחסית כהה, ואינני יודעת מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכתמים אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה.

שלום שירן כתמים וצלקות הינם דברים שונים לחלוטין. אם מדובר בכתמים על רקע נטילת גלולות (מלזמה) טפולי הבהרה הינם הטפול המקובל. אם מדובר בפיגמנטציה שלאחר דלקת באזורי פצעי בגרות צריך להתרכז בטפול בפצעי הבגרות כדי למנוע המשך הוצרות כתמים (ויש טפולים רבים ויעילים). עלייך להיבדק אצל רופא עור לאבחון מדויק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור