כוויה בפנים מהבהרה וחשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/10/2013 | 20:09 | מאת: דנה

שלום אשמח לקבל תשובה מהירה מכם, בלילה מרחתי קרם אזמוד ארבעה אחוזים על הפנים. לטיפול בכתמי פגמנטצייה. בבוקר ניקיתי את הפנים עשיתי פילינג של חברת דרמזולוגיה ביתי , מרחתי לחות עם מקדם הגנה ויצאתי החוצה. הייתה שמש בחוץ , כשחזרתי הבייתה נהייה לי על הפנים כתם גדול אדום בלחי ימין וקצת בלחי שמאל (באזורים שמרחתי את משחת ההבהרה בלילה. כעת אני במצוקה רבה , פוחדת שהכתמים יישארו לי על הפנים , לא יודעת איך לטפל בכוויות שעל הפנים. למי ללכת חייבת עזרה מיידית אשמח להמלצה מהירה ודרכי טיפול

מירב הסיכויים שהדלקת הינה מהפילינג שעשית. באזורי דלקת עלולה להיגרם היפרפיגמנטציה. רצוי שתפני לרופא העור שלך לטפול בדלקת (משחות קורטיזוניות) להקטין הסיכון להוצרות פיגמנטציה שלאחר דלקת.וכמובן השתדלי להימנע מחשיפה לשמש.

12/10/2013 | 23:07 | מאת: דנה

תודה רבה רבה על תשובתך המהירה , איך אני יכולה ליצור איתך קשר , אפשר טלפון תודה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור