פטריית שמש בת 4.5

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/09/2013 | 18:21 | מאת: מורן

לבתי יש פטריית שמש שהתפשטה בכל הגוף, הרוקחת סרבה לתת לי למיסיל וסבון סבוסל מפאת הגיל, למרות שהבנתי שלפחות הסבון בטוח לשימוש. קניתי שמפו טבעי של עץ התה שלדבריה יעזור.מהרופאה קיבלתי משחה לעור יבש מאוד ולא הבנתי מדוע. האם באמת לא ניתן להשתמש במשחה ובסבון הנל? איזה טיפול נוסף יש?

פטרית שמש נוטה להתפשט בגוף, צואר, כתפיים ולעתים ירכיים עליונות. אם יש התפשטות בכל הגוף, כפי שאת מצינת, כדאי שתתיעצי עם רופא העור שלך אם המדובר בכלל בפטרית שמש. יעילות למיזיל לפטרית שמש מוטלת בספק. לגבי שמפו סבוסל, לא ידוע לי על בעיה בשמוש בבת 4.5 שנים. נראה לי שאת צריכה להתיעץ עם רופא עור לגבי האבחנה והטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור