פילינג שטחי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/09/2013 | 10:59 | מאת: נתי

שלום, איפה ניתן לערוך טיפול שכזה- אצל קוסמטיקאית או אצל רופא עור? אני מאוד מבולבלת משום שאני לא יודעת באילו חומרים אני צריכה לוודא שישתמשו- ואולי אני פשוט צריכה לדרוש משהו ספציפי כמו רשימת קניות. הסיבה היא פיגמנטציה שלאחר דלקת שלא הגיבה טוב לכל תכשירי ההבהרה. תודה

16/09/2013 | 14:11 | מאת: גם

אשמח אם תצרי עמי קשר במייל ואשתף אותה בהתייעצויות שקיבלתי מרופאים, וכן אשמח אם מנהלי הפורום יענו על שאלה זו. [email protected]

16/09/2013 | 19:45 | מאת: נתי

בין תחום רפואת העור לאסתטיקה של העור. דוגרי אני לא יודעת כבר למי לגשת, מי הכתובת, הקוסמטיקאית שלי כל הזמן 'מפתה' אותי לפיליג אצלה ואני ממש לא יודעת על איזה חומרים היא מדברת ומה מותר לה לעשות ומה לא... השוק כ"כ פרוץ שאני מפחדת להפגע ע"י הידיים הלא נכונות כשאין באמת ליווי מקצועי. שנצליח להסיר השנה הזו את כל הכתמים מהבגדים, מהפנים ומהנשמה...

פילינג שטחי יכול להעשות גם אצל קוסמטיקאית וגם אצל רופא עור. פילינג עמוק יותר כדאי לעשות אצל רופא עור. השאלה אינה היכן לעשות את הפילינג. צריך לבדוק אם זהו בכלל הטפול שאת צריכה ועל שאלה זו יענה לך רק רופא עור. אם המדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת כדאי לטפל בהידרוקינון (ואם יש צורך ברכוזים עולים) ואם צריך ניתן להוסיף גם תכשירים מפרקי מלנין דוגמת אלור. פילינג שטחי עשוי לעזור בפיגמנטציות שטחיות וכמובן רק בנוסף להידרוקינון. לסכום, כדאי שתתיעצי עם רופא עור המומחה לתחום.

21/09/2013 | 14:45 | מאת: נתי

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור