פיגמנטציה בזרוע

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

12/09/2013 | 19:04 | מאת: הילה

שלום רב דוקטור, רציתי לדעת באיזה אופן ניתן להבהיר כתם פיגמנטציה מאחורי המרפק, פנים הזרוע, כתוצאה מאטופיק דרמטיטיס? לאחר טיפול העור שצמח הינו כהה יותר מגוון עורי (לא מאוד, אבל מבחינים בהבדל).. האם יש דרך לטשטש את גוון העור שנוצר? תודה רבה!

ניתן לנסות טפול בחומר הבהרה דוגמת קליגמן וכמובן להקפיד בהגנה משמש.

15/09/2013 | 14:15 | מאת: הילה

רציתי לדעת אם זה הגיוני שתווצר פיגמנטציה לאחר דרמטיטיס (גוון עורי שחום) לאחר הליך ההחלמה, או שזה אומר שהטיפול לא היה נכון? תודה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור