פיגמנטציה וקלו קוט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/09/2013 | 16:36 | מאת: מירי

שלום, אני בתקופת טיפול באפילציה בפנים. האם בין הטיפולים לאחר שהגלדים נשרו אני יכולה למרוח קלוקוט למניעת הצלקות ולכן פיגמנטציה? כרגע יש צבע עור אדום וכהה על השפה העליונה והסנטר ואני תוהה אם לחכות לסוף הטיפול ואז להשתמש בקרמי הבהרה המסורתיים או כבר עכשיו דרך הקלוקוט ליצור מניעה של מצב פיגמנטציה בעתיד. זה נשמע לי הגיוני כי אפילציה יוצרת פצע בפנים ולמעשה קלוקוט אחראי לצלקות שנגרמות גם בפצעים. האמנם? הרבה תודה ושנה טובה

למניעת היפרפיגמנטציה פוסטאינפלמטורית בעקבות טפול אפילציה את צריכה להקטין דלקת, במידת האפשר, ולהגן בקפדנות משמש. הקטנת דלקת יכולה להעשות על ידי טפול בקרם אם תשלובת קורטיזון ואנטיוטיקה (דוגמת פוסיקורט). לקלוקוט אין השפעה למניעת פיגמנטציה פוסטאינפלמטורית.

07/09/2013 | 13:18 | מאת: מירי

למניעת הצטלקות עקב אפילציה (אחרי שהפצע החלים), כוון שברוב המקרים אצלי ההצטלקות מובילה לפיגמנטציה למרות שאני מונעת דלקת בחומרים אנטי דלקתיים ונזהרת משמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור