פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/09/2013 | 11:06 | מאת: איריס

שלום, אני בת 42 עם עור בהיר, לאחר טיפולי פוריות בהם קיבלתי הורמונים. יחד איתם הופיעו לי כתמים על הפנים. אני כ 3 חודשים לאחר הטיפול האחרון. האם אני יכולה להשתמש במשחות הבהרה והאם מיץ לימון אכן יכול לעזור? תודה

הרושם ממכתבך שמדובר במלזמה. מלזמה הינה פיגמנטציה המופיעה בפנים בעיקר בנשים בהריון או בנשים המקבלות טפול הורמונלי. ודאי שאת יכולה לקבל טפול בחומרי הבהרה. הטפול הראשוני במלזמה הינו תכשירי הבהרה על בסיס הידרוקינון (דוגמת אזומד או התערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון ברכוז גבוה יותר) והגנה קפדנית משמש.

06/09/2013 | 18:38 | מאת: איריס

ניסיתי איזומד ושלל מוצרים קוסמטים אחרים והמצב רק מחמיר..

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור