פיגמנטציה מעל השפה העליונה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

31/08/2013 | 07:47 | מאת: שירן

שלום , אני 8 חודשים לאחר לידה וכבר במהלך ההריון החלה הפיגמנטציה , כיום נראה כי זה רק מכהה יותר, אני משתמשת בקרם הגנה aven וכובע , רופא העור נתן לי קרם אזומד אך אני לא רואה שיפור, האם יש קרם עם אחוז גבוה יותר של hydroquinone ( באזומד יש 2%) , והאם כבר אוכל לנסות לטפל קוסמטית, או להמתין עוד זמן ? תודה מראש.

שלום שירן הגנה מתאימה לשמש הינה כל 4 שעות (לפחות). יש רמות גבוהות יותר של הידרוקינון ובתערובת של קליגמן משתמשים בו ברכוזים של 6% ומעלה. כדאי להפסיק שמוש בגלולות למניעת הריון או תכשירים הורמונלים אחרים שכן אלו עלולים לגרום או להחמיר מלזמה. מה הכונה לטפל קוסמטית. הטפול הכתוב לעיל הינו המתאים ביותר.

20/09/2013 | 09:10 | מאת: שירן

הכוונה שלי להבהרת עור אולי בעזרת קרן לייזר, קרם קוסמטי, פילינג... האמת היא שגלולות לא חזרתי לקחת בגלל הפיגמנטציה. האם הריכוז הגבוה שציינת רלוונטי גם לאחר לידה ובטוח לשימוש? מהו הזמן הממוצע לאחר הלידה שההורמונים מפסיקים להשתולל ושהפיגמנטציה תיחלש? (אני לאחר רעלת הריון - אם זה רלוונטי) תודה על תשובתך הקודמת...

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור