קרם הגנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/08/2013 | 18:32 | מאת: כרמית

שלום, הקוסמטיקאית שלי טוענת שלמניעת פיגמנטציה צריך למרוח קרם הגנה גם בבית כי המנורות גם פולטות קרינה. האם יש דברים בגו או שסיפורים אורבנים ותו לא...? תודה

פלואורוסנטים ותאורת מסך מחשב מכילים קרינה אולטרהסגולית בכמות זניחה. קודם כל, דרך זכוכית המנורות או המחשב מועברת רק הקרינה האולטרהסגולית הארוכה יותר (UVA) ובנוסף, כפי שצינתי מדובר בכמויות זניחות. עם זאת צריך לזכור שקרינת שמש עוברת בחלקה דרך זכוכית חלונות (הקרינה האולטרהסגולית הארוכה) ולכן כדאי למרוח קרם הגנה גם אם שוהים בבית.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור