הבהרת העור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/08/2013 | 16:04 | מאת: שני

שלום, בת 31 בריאה בדרך כלל. מגיל ההתבגרות אזור בית השחי שלי כהה יותר מכל העור בגוף. גם לאימי אזור בית השחי כהה. לפני כעשר שנים עשיתי הסרת שיער בלייזר והמצב השתפר אבל בזמן האחרון האזור חזר להיות ממש כהה. יש לציין שאני אחרי הריון אשר במהלכו הבחנתי בהתכהות בית השחי וכמו כן אזור המפשעות. אני מניחה שמדובר במשהו הורמונלי אבל רציתי לשאול האם יש טיפול או איזשהי משחה שיכולה להבהיר את העור כי איני רואה שיפור (ילדתי לפני יותר מארבעה חודשים) תודה מראש

התכהות של בתי שחי ואזורים נוספים שכיחה במהלך הריון. לאחר סיום ההריון בהדרגה יכול שיפור. טפולים נגד פיגמנטציה לבתי השחי בעלי יעילות נמוכה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור