פיגמנטציה באזור בית השחי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/08/2013 | 17:22 | מאת: סיגל

אם יש לי כתם שחור באזור בית השחי והוא התחיל לי לפני כ4 שנים אותו כתם קיים גם אצל אימי ואחותי ואצלי הוא הופיע רק לפני 4 שנים אחותי עשה אינפרה ועבר לה אני עשיתי אך זה לא עזר רציתי לדעת איך אוכל להעלים אותו בעזרת טיפולים ?

קודם כל אתה צריך להיבדק אצל רופא עור. "כתם שחור" בבית שחי בצד אחד יכול להיות גם בעיה מסוכנת. הגישה הטפולים תלויה באבחנה. אם המדובר בפיגמנטציה ניתן לנסות לטפל בתכשירים השונים נגד פיגנטציה. אם מדובר בכתם דוגמת לנטיגו יתכן שניתן לנסות טפול בלייזר או IPL.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור