פיגמנטציה כתוצאה מפינצטה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/08/2013 | 23:38 | מאת: שיר

שלום רב, התעסקתי שנים בפינצטה באזור הסנטר ועכשיו יש כתמים / פיגמנטציה משמעותיים מה ניתן לעשות?אציין שכיום אני בחודש 8 להריון

מדובר כנראה בפיגמנטציה שלאחר דלקת (POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION). מרבית חומרי ההבהרה אינם מתאימים לטפול בהריון. עד סיום ההריון ניתן להגן בקפדנות משמש (לפחות פעמיים ביום) ולאחר הלידה לטפל גם בחומר הבהרה דוגמת קליגמן.

16/08/2013 | 23:56 | מאת: שיר

האם זה אמור לעבור?

בדרך כלל בסופו של דבר, לעתים אף לאחר חצי שנה - שנה הפיגמנטציה חולפת

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור