רטאויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/07/2013 | 21:46 | מאת: לי

שלום, אני משתמשת במשחת רטאויט 0.025 שבוע בדיוק. אני משתמשת בו בשביל כתמים אדומים שנשארו אחרי פצעים. ורציתי לדעת אם הרטאויט מתאים לכתמים כאלה? ואני משתמשת במשחה הזאת שבוע ועדיין אני לא רואה שזה משפיע עליי, איך שהבנתי אמור לקלף את העור. המשחה לא משפיעה עליי? עדיף להחליף ל0.05? תודה

רטהויט לא מתאים לכתמים אדומים אלו. אלו שאריות מפצעי בגרות מודלקים והם יחלפו תוך חודש- חודשיים, אף ללא טפול. כמובן, חשוב למנוע פצעי בגרות מודלקים חדשים. רוהויט מתאים להוצאת קומדונים ובמנון גבוה הוא יכול לגרום לאודם וקלוף.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור