המשך פיגמנטציה מאתמול

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/07/2013 | 17:05 | מאת: רומי

שלום רב, כתבת לי שהמרכיבים בקליגן שקיבלתי חזקים ומסוכנים ( בתשובתך מאתמול) שכחתי לציין שבהנחיית הרופאה נאמר לשים את המשחה לחצי שעה ולשטוף. ביום למחרת לעוד חצי שעה ולשטוף- כך מס' ימים ואז להשאיר לילה שלם ( על כל הפנים ולא רק על הכתם). מעוניינת לשמוע דעתך. האם יש סכנה שהכתם יוחמר ויהיה לי יותר נזק? תודה מראש

המרכיבים שקבלת, כל אחד לחוד, הם טפול טוב לפיגמנטציה. כפי שצינתי, שמוש בכולם יחד עלול להיות יותר מדי ועלול לגרום לדלקת. אם נגרמת דלקת יכולה להתפתח פיגמנטציה שלאחר דלקת ומובן שעלולה להיות החמרה בכתם.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור