רטאויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/07/2013 | 15:38 | מאת: אניה

שלום, יש לי כתמים אדומים בפנים כתוצאה מאקנה. יש לי עור מעורב וקצת רגיש. מה יותר יתאים לי רטאויט ג'ל או קרם? 0.05 או 0.025%? והאם אפשר לשים את המשחה מעל קרם לחות או עדיף שלא? תודה רבה

השאלה הראשונה היא מה הטפול המתאים לך.רטהויט מתאים לאקנה שהמרכיב העיקרי הינו קומדונים (ראשים לבנים או שחורים). לנגעים אדומים מודלקים עדיפים טפולים אחרים (לעתים בנוסף).בנוסף, אם יש לך עור רגיש טפול ברטהויט עלול להיות כרוך בגירוי עור (אודם וקלופים) וודאי שאינו ההמלצה הראשונה לטפול. פני לרופא עור להתיעצות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור