פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/07/2013 | 10:59 | מאת: איריס

שלום, אני בת 42. עד לפני כשנה וחצי עור הפנים שלי היה בהיר מאוד, חלק וכמעט ללא פגמנטציה. בכל השנים תמיד שמרתי מאוד על העור (כובע, קרם הגנה ואי חשיפה לשמש חזקה). בשנה האחרונה אני לוקחת הורמונים כחלק מטיפולי פוריות ותוך זמן קצר ממש הופיעו נמשים וכתמים. בתקופה זו גם נחשפתי יותר מברגיל לשמש (תוך שאני עדיין מקפידה על אמצעי הגנה).האם הכתמים אמורים "לרדת" לאחר סיום הטיפול ואיזה טיפול ניתן לעשות כדי לעזור למצב? קרמים/ ניתוח? תודה!

06/07/2013 | 11:29 | מאת: איריס

אני חייבת לציין שניסיתי משחות שונות כמו איזומד שניתנו לי ע"י רופאי עור אך נראה שהן רק החמירו את המצב..

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור