כתמים חומים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/07/2013 | 16:12 | מאת: סיגל

עברתי טיפולי אי פי אל והטיפולים השאירו כוויות שלא הגלידו והפכו לכתמים חומים. עברו תשע חודשים מאז הטיפול האחרון וכתמים עדיין לא עברו. הם אומנם מתבהרים אבל בקצב איטי מאוד. במשך שלושה חודשים שמתי את המשחה אזומד 4% אבל משחה זו לא עזרה. אשמח לשמוע את חוות דעתך והצעות לפתרון מצבי.

הרושם שמדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת POST INFLAMMATORY HYPERPIGMANTATION. פיגמנטציות אלו מגיבות באטיות לחומרי הבהרה ולעתים לא בצורה מלאה. ההמלצה הינה הגנה קפדנית משמש. ניתן לנסות חומרי הבהרה נוספים וקודם כל קליגמן עם רכוז גבוה יותר של הידרוקינון.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור