שאלה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/07/2013 | 09:05 | מאת: דנה

עברתי טיפול לייזר להסרת שיער שבוע לאחר מכן הייתי באילת למרות שהשתמשתי בקרם הגנה לאחר מספר ימים מחזרתי הביתה הבחתנתי בהתכהות של העור לאורך קו הלסת , העור לא ממש כהה אך יש הבדל בין הלחי ללסת , אני מנסה לקבוע תור לרופא עור בהקדם אך בגלל שאני בצבא זה מאוד קשה ואין תורים ואיני יכולה להתקבל אצל קופות חולים , האם יש טיפול לבעיה זאת? חשוב לצין שאני בת 20 ולא סבלתי מפיגמנטציה .

את צריכה להיבדק אצל רופא עור כדי לקבוע אם מדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת או בבעיה אחרת. בינתיים את יכולה להקפיד בהגנה משמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור