טכנולוגיית אלוס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/05/2012 | 13:53 | מאת: יערה

שלום, יש לי כתמים על הפנים לפי רופאת הנשים שלי ככל הנראה מדובר בתופעת לוואי מגלולות הריון. שמעתי על טיפול בטכולוגיית "אלוס" הפועלת על אנרגיית אור ותדרי רדיו. האם לדעתכם זה יכול לעזור לי?

שלום יערה הרושם שהמדובר אצלך בפיגמנטציה הקרויה מלזמה, השכיחה בנשים בהריון או בנוטלות גלולות. הטפול הראשוני הינו הפסקת גלולות, הגנה משמש ותערובת של קליגמן (הידרוקינון, חומצה רתינואית והידרוקורטיזון). טכנולוגית אלוס יכולה לעזור במלזמה אך במקרים אלו היא נעשית כתוספת לטפול בקליגמן (והאמצעים האחרים שצינתי קודם).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור