פיגמנטציה מתחת לעין ?

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/05/2012 | 08:34 | מאת: אורן

יש לי צבע כהה יותר מתחת לעין משאר הפרצוף .. זה מאוד מציק . אין אפשרות לטשטש או להעלים את זה חוץ מאיפור ? תודה ..

19/05/2012 | 13:35 | מאת: סימה

גם אני סובלת מאותה בעיה שחורים מתחת לעיניים (מסתירה בקונסילר ומי קאפ אשמח להצעות נוספות בנושא (אני כמעט בת 40 תודה סימה

סיבות לפיגמנטציה יכולות להיות: גנטית, תגובה לדלקת עור באזור או הרחבה של כלי דם. אם יש שקע באזור, הפיגמנטציה בולטת יותר. כדאי לזהות מה הבעיה: אם מדובר בפיגמנטציה בשל דלקת עור קלה חשוב לטפל בדלקת זו. טפולים אפשריים בפיגמנטציה הינם חומרי הבהרה, הגנה משמש וגם, אם יש שקע בולט באזור מלוי עם חומרי מלוי.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור