פיגמנטציה כתוצא מטיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/05/2012 | 11:55 | מאת: רותם

האם תיתכן תופעה של פיגמנטציה עקב טיפולי הסרת שיער בלייזר?כמו כן, באחד הטיפולים הופיעו סימני כוויות שטרם נעלמו.

בטפולי לייזר להסרת שיער יש קליטת קרינה בפיגמנט בזקיק השערה עם יצירת חום הפוגע בזקיק. התהליך מלווה בדלקת. תופעת לואי העלולה להגרם הינה פיגמנטציה לאחר דלקת, בעיקר בכהי עור. חשוב במקרים אלו לטפל בזהירות מירבית ולהשתמש במנות הקרינה הנמוכות ביותר שפועלות. אם תופעת לואי זו קורית חשוב להגן בצורה קפדנית משמש וניתן לנסות שמוש במשחות הבהרה דוגמת קליגמן.

20/05/2012 | 17:18 | מאת: אלה

אז הפסקתי את הטיפול באמצע בהמלצה של רופא (זה פשוט נורא הלחיץ אותי) ועברתי להשתמש במכשיר שפועל על טכנולוגיית ELOS (me של סינרון). ממה שהבנתי זה נחשב לטכנולוגיה הרבה יותר בטוחה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור