דרמטילומניה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/05/2013 | 19:18 | מאת: מאיה

ערב טוב, אשמח למענה עבור שאלתי עד לפני חצי שנה סבלתי מחיטוט כפייתי בעור, יש לי כתמים כהים בעור כתוצאה מחיטוט של שנים (בערך 3-4 שנים שסבלתי מההפרעה הזו) מה ניתן לעשות כדי לטשטש הרבה כתמים כהים אבל ממש קטנים? אני מפחדת להשתמש בקרם הבהרה כי הכתמים נורא קטנים וקשה שלא לצאת מגבולות הכתם... אודה לעזרתכם תודה רבה

כדאי לך להגן בקפדנות משמש על כל האזור, כל מספר שעות. את יכולה למרוח קרם הבהרה על כל האזור (הוא פועל יותר במקומות בהם יש יתר פיגמנטציה).

01/05/2014 | 18:43 | מאת: אילונה

מענין אותי לדעת אם ההפרעה אצלך נפסקה ואיך. אני באופן אישי סובלת מאותה בעיה, ושיזוף דווקא מטשטש את הכתמים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור