TCA

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

19/04/2013 | 15:20 | מאת: גלית

דר וורנר שלום, האם אפשר לעשות פילינג TCA 12.5 על מלזמה ? ואם כן מה יעיל יותר: קרם הידרוקינון או TCA על מלזמה ?

הטפול הבסיסי במלזמה הינה בתכשירים המפריעים ביצור מלנין דוגמת הידרוקינון. פילינג עם TCA או בדרכים אחרות עשוי לסלק חלק משכבת העור בה מצוי הפיגמנט ולסיע בסלוק הפיגמנט אולם, טפולים אלו מלווים בדלקת ועלולים לגרום להיפרפיגמנטציה פוסט אינפלמטורית העלולה להחמיר בסופו של דבר את ההיפרהפיגמנטציה. ניתן לשקול טפול בפילינג כתוספת לטפול בהידרוקינון (לקליגמן) במקרים בהם טפול בהידרוקינון לבד לא מספיק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור