פיגמנטציה- לקראת היריון ובמהלכו

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/04/2013 | 23:08 | מאת: שגית

שלום לכם אני סובלת מפיגמנטציה מזה מספר שנים (7 בקירוב) הנובעת משימוש ברואקוטן. אני רוצה להיכנס להיריון ורוצה לדעת האם יש תכשיר שמותר לשימוש לפני כניסה להיריון וגם בהיריון עצמו? למי אני פונה לקבל מרשם למוצר זה? האם לרופא עור? או רופא משפחה? תודה

רואקוטן אינו גורם לפיגמנטציה. אולי האקנה הדלקתי גרם לפיגמנטציה שלאחר דלקת (ולא רואקוטן שניתן כטפול לאקנה הדלקתי). עליך להיבדק על ידי רופא עור כדי שיאבחן ויתן לך טפול מתאים.

09/04/2013 | 22:12 | מאת: שגית

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור