צלקות וכתמי אקנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/04/2013 | 08:51 | מאת: חוה

שלום דר יש לי עור מחוספס עם צלקות וכתמי אקנה, וכתמים חומים רחבים על הפנים - הרופא הסביר לי שאלו כתמים כתוצאה מהאקנה. הייתי בפגישת ייעוץ בה רופא עור המליץ על טיפול בלייזר 1540 בשילוב גלי רדיו והסביר שהשילוב יוצר שיפור דרמטי גם בצלקות וגם בכתמי האקנה החומים הרחבים והן הקטנים האדומים ורודים - מה באמת היעילות של לייזר 1540 בשילוב גלי הרדיו?? והאם לאחר טיפול העור ממש אדום ומתקלף או שהאודם לאחר הטיפול או כמו לאחר הישרפות מהשמש?? מה ידוע לך על טיפול משולב זה? זה לא כמו לייזר co2 מבחינת אדמומיות נכון??? אשמח לשמוע עמדתך.

לצלקות אקנה טפול בגלי רדיו (לדוגמה, על ידי מכשיר האי מטריקס) עשוי לסיע ללא תופעות לואי משמעותיות (אודם וקלוף עדין למשך יום יומיים). ניתן לשלב הטפול בגלי רדיו עם UNDERMINING (נתוק האזור הצלקתי מהרקמה שמתחתיו). לגבי הלייזר , מדובר ב- FRACTIONAL LASER הפועל כמו לייזר רגיל אך במקטעים (פועל על מקטעים בעור ומשאיר אזורי עור ללא פגיעה). מובן שיש אזורי "כויה" אך רק בקטעים מהעור. מובן שלשלוב טפולי זה העשוי להועיל לצלקות יש צורך להוסיף טפולים כנגד פיגמנטצית היתר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור