אלור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/05/2012 | 15:10 | מאת: אביגייל

דר' ורנר שלום, לפני כחודשיים רכשתי מוצר בשם elure בארה"ב הברית לאחר המלצה שקבלתי מחברה. אני מאוד מרוצה מהמוצר וכבר מתחילים לראות תוצאות מה שמאוד הפתיע אותי לאחר ניסיונות כושלים עם הידרוקינון. הקרם עומד להיגמר לי ורציתי לדעת היכן ניתן להשיגו בארץ וגם אשמח לדעת אם יש לך ניסיון עם המוצר. בתודה מראש על תשובתך..

אלור הינו קרם הבהרה הפועל במנגנון שונה לחלוטין מהתכשירים המשמשים להבהרה. מרבית התכשירים המצויים בשמוש (הידרוקינון ודומיו) מעכבים יצור מלנין (עכוב ביצור של האנזים טירוזינז שהינו חשוב בשרשרת היצור של מלנין). אלור מכיל את האנזים ליגנין פראוקסידז המפרק מלנין. מאחר ומנגנון הפעולה שונה לחלוטין אלור עשוי לעזור גם במקרים בהם תכשירים אחרים לא היו בעלי יעילות מספקת.יתכן וזו הסיבה שאלור עזר לך בעוד כל התכשירים האחרים לא עזרו. אין עדיין אלור בארץ אך בקרו במאוד הוא עומד להימצא בארץ וימכר במרפאות של רופאי עור. אין לי נסיון אישי בשמוש באלור. בעבודה קטנה שבוצעה על ידי ד"ר אינס ורנר לפני כשנה נמצא שאלור בעל פעילות טובה להורדת פיגמנטציות. לא ידוע לי על עבודה השואתית מול תכשירים אחרים דוגמת הידרוקינון (קליגמן).

06/07/2014 | 07:38 | מאת: נתי

שלום, האם מישהו מכיר את קרם ההבהרה של רונליזה? רכשתי אותו אצל קוסמטיקאית שהמליצה לי על שימוש פעמיים בשבוע. לאחר שבפעם הראשונה גרם לאדמומיות קשה בכל אזורי הכתמים, עברתי לפעם בשבוע בהמלצתה. אתמול השתמשתי בקרם בפעם השנייה בסך הכל ובהפרש של שבוע מהפעם הראשונה ושוב מופיעה אדמומיות. האם מישהו השתמש ומכיר את הקרם? לא ברור לי אם זה חלק מתהליך ההבהרה או תגובה שאומרת שזה לא מתאים לי. תודה

02/06/2012 | 23:13 | מאת: דינה

שלום אביגייל. רציתי לדעת איך/מהיכן רכשת את המוצר בארה"ב? אשמח לקבל תגובתך.

13/06/2012 | 13:46 | מאת: מיכל

אביגייל היקרה, שמחתי לשמוע שעזר לך אלור, גם אני קראתי עליו ומחכה שישיקו אותו בארץ. שמעתי שהוא ישווק בלעדית ע"' חברת אלפאמדיקס מפתח תקווה, אך עדיין לא התחילו. בכל אופן, את יודעת שהוא פועל כל עוד את משתמשת? ברגע שאת מפסיקה תוך חודש המצב חוזר לקדמותו? הבעיה היא שהקרם יקר (בחו"ל עולה 150$) ואני בעצמי לא בטוחה שאני מוכנה להוציא כ-600 ש"ח חודשי על התחזוקה האין סופית. בברכה, מיכל

23/08/2012 | 00:13 | מאת: אידית ניסן

שלום רב, אני קוסמטיקאית שבאופן אישי משתמשת באלור,תוצאות מדהימות!!!

13/09/2012 | 15:05 | מאת: יפעת

שלום אידית אשמח אם תוכלי לומר לי אם אפשר להשתמש בקרם אלור גם בזמן הריון?אני שחומת עור ויש לי פיגמנטציה מגיל 31 זה היתפרץ בפנים וניסתי אין ספור קרמים בהמון כסף... שמעתי על הקרם דרך העיתון לאישה ועכשיו דרך הפורום הזה ואני מתה להתחיל להשתמש בו אני עכשיו בת 37 ובהריון האם זה אפשרי או לחכות רק אחרי ואיך משיגים את הקרם ? תודה ויום טוב.

15/10/2012 | 12:12 | מאת: שרון

היכן אפשר לרכוש את האלור?

12/02/2013 | 18:47 | מאת: נירה

האם מורחים על כל הפנים את הקרם או רק על האזורים שיש פדמנטציה?? תודה רבה

04/02/2014 | 19:40 | מאת: לינה

אתם שוב ממשיכים לשקר תתביישו על עצמכם חצופים הכל מסחרי והקרם שלכם לא עוזר אתם קבוצה של סוחרים רמאים ושקרנים לא קיים שפ קרם בעולם שיבהיר את העור ואתם ממשיכים לשקר על מנת למכור אלוהים ישלם לכם על כל השקרים והרמאות שלכם אני הפסדתי המון כספים מפני שהייתי. פתית האמנתי לכם ורכשתי המון

27/02/2017 | 05:43 | מאת: שרה

אבל לפי מה שראיתי מהצילומים של הניסויים התוצאות באמת לא כאלה משמעותיות,אני השתמשתי בו עכשיו עומד להגמר , ומה שכן הגוון של העור שלי נהיה אחיד , יכול להיות שמה שהכי עוזר זה ההמנעות משיזוף באמצעות קרם הגנה בריא וחזק בהגנה , אני יכולה להמליץ לך על קרם תותחי ביותר שעכשיו גיליתי , יש לו לובן שמנטרל לי את גוון הצהבהבות של הפנים בצורה שכאלו אני הרבה יותר בהירה ברגע ששמה אותו ... אם תרצי אשתף אותך בזה, אגב יש לי גוון עור כהה ואני לא יודעת אם התבהרתי בגלל השימוש באלור או בגלל שלמעשה השתמשתי בעוד תכשירי טיפוח לאחרונה ובתכשירי הגנה מהשמש, וגם עבר לו חורף שלם מאז שהתחלתי להשתמש, באמת אולי את צודקת שזה לא עובד באופן משמעותי, אבל תכשירי ההבהרה מן הסתם מחמיאים המון לפנים, במיוחד שמתחילים בהזדקנות של העור והגוון משתנה ולמי שיש בעיית פגמנטציה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור