הבהרת כתמים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/05/2012 | 14:39 | מאת: הילה

שלום, אני חולת לופוס עורי בלבד כל בדיקות הדם תקינות, יש לי הופעה של כתמים על הפנים , האם אפשר להעלים אותם בלייזר או פילינג או כל דרך אחרת? תודה רבה

בלופוס עורית ניתן לקבל כתמים אדומים בפנים.קימים טפולים שונים לכך, סטרואידים במשחות, כדורי פלקווניל ועוד. אם נוצרה פיגמנטציה חומה הקורית לעתים כתגובה לדלקת (פיגמנטציה פוסט אינפלמטורית), לכך יש טפולים אחרים , משחות על בסיס של הידרוקינון וכמובן, הגנה קפדנית משמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור