כתמים אדומים וסגולים לאחר אקנה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/01/2013 | 12:11 | מאת: אנונימי

שלום סבלתי מאקנה 3 שלנים עד שלקחתי רואקוטן והוא העביר לי את כל הפצעים אבל מה שקרה שאני כבר אחרי 8 חודשים לאחר שסיימתי את הטיפול ועדין נשארו לי כתמים סגולים/אדומים במקומות בהם היו הפצעים. קראתי שקוראים לזה היפרפיגמנטציה ורציתי לדעת איך אוכל לטפל בזה?

פיגמנטציה לאחר דלקת (או אקנה מודלק) הינה חומה (לא אדומה). צלקות לאחר אקנה הינן אדומות אך בדרך כלל מתבהרות תוך כחצי שנה . כדאי לך להיבדק שוב אצל רופא עור לאבחון הבעיה.

29/01/2013 | 23:21 | מאת: אנונימי

עברו מאז הרואקוטן 8 חודשים ועדין הסימנים אדומים הייתי אצל רופא פעמיים וכל המשחות שהיא נתנה לא עוזרות ולא נעליים האם יש משהו שאתה ממליץ עליו בשביל לשפר או להבהיר אותם?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור