פיגמנטציה קשה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/01/2013 | 13:37 | מאת: מיטל

שלום ד"ר אני בת 37 ויש לי כתמים בפנים מעל השפה ועל הלחיים ובמצח מעל הגבות הכתמים מפריעים לי מאוד והם בולטים בצורה קשה ניסיתי הכל , את תרכובת קליגמן ואיזומד וקרמים להבהרה של קוסמטיקאיות ובסוף פניתי למכון ידוע כדי לעשות פילינג בפנים אבל הם הציעו לי לעשות לייזר בשילוב עם קרן אור הסכמתי ועשיתי כי הייתי מיואשת ממצבי אבל לא עזר כלום הכתמים עדיין נמצאים במקומם ואני נורא סובלת כל מי שרואה אותי שואל מה יש לי בפנים .אני לא יכולה לחיות כך קשה לי מאוד יש לי עור בהיר יחסית וחשבתי לעשות פילינג בינוני אבל אני לא יודעת אם הכתמים ייעלמו או שאני אסבול את הכאבים סתם . בבקשה עזור לי עם בעייתי , אני אובדת עצות מה כדאי לי לעשות ולמי לפנות והאם הקילוף יעזור ??? תודה תודה תודה

שלום מיטל הרושם שאת סובלת ממלזמה קשה שאינה מגיבה לטפול הראשוני שקיבלת (טפול שעל פניו נראה נכון: אזומד, קליגמן וכו'). אני מציע לך להיבדק שוב אצל רופא עור טוב עם נסיון בטפול בפיגמנטציות לראות האם קימות סיבות מדוע נכשל הטפול. אולי לא הגנת כראוי משמש? אולי המשכת לקחת גלולות? אולי טפול כלשהו גרם לדלקת ועתה מדובר בפיגמנטציה שלאחר דלקת? כדאי לגם בדוק אפשרות להעלאת רמת הידרוקינון בקליגמן ואולי אף להוסיף טפול באלור.

01/02/2013 | 15:03 | מאת: מיטל

לד"ר אהוד ורנר שלום רב רציתי לומר לך שאני נשמרת מהשמש אני עם קרם הגנה כל היום ועבודתי היא בתוך משרד משעה 7:30 עד 4:00 . ואני לא לוקחת גלולות כבר 7 שנים אבל בעת הטיפול עם המשחות היה לי עור בצבע אדום סבלתי בעת הטיפול אבל כשהפסקתי הוא נרגע . וגם עם הלייזר סבלתי אחרי כל טיפול ... אני ממש סובלת מהמראה שלי ... רציתי לדעת מה היא משחת אלור ... ממה היא עשויה ? והאם היא תעזור לי ? תודה לך מכל הלב

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור