רטאויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/01/2013 | 04:02 | מאת: לימור

ד"ר שלום האם ניתן להשתמש ברטאויט מתחת ובצידי העיניים?

13/01/2013 | 17:37 | מאת: ד"ר אהוד ורנר

רטאויט מכיל חומצה רתינואית. הוא מצוי ברכוזים של 0.05 או 0.025רטאויט יכול לגרום לגירוי עור, אודם יובש וקלופים. ככל שרכוזו גבוה יותר או לחלופין כשהוא נמרח על עור רגיש יותר הסיכון לכך גבוה יותר. אזור העור שסביב העיניים הינו אזור רגיש והסיכון לאודם וקלופים גבוה. ברור שברכוז של 0.05 הסכון לכך גבוה יותר מאשר ב 0.025 אולם גם ברכוז נמוך גירוי העור עלול להיגרם.

14/01/2013 | 11:54 | מאת: לימור

תודה על התגובה אבל למרות כל זה האם ניתן להשתמש באיזור או לא? יש לי קמטוטים שם ואני מעוניינת לשפר את המראה מה לגבי שימוש באופן הדרגתי כלומר להתחיל פעמיים בשבוע ואז להעלות במינון?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור