כתמי פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/12/2012 | 23:11 | מאת: אורה

אני בת 62 ובפני יש כתמי פיגמנטציה. אני לוקחת כל יום 1 כדור Roaccutane עקב סרטן שהיה לי בלשון וליכן-פלנוס שאלתי היא, האם מותר לי לטפל בחומרים המופיעים בכתבה להבהרת הכתמים בזמן שאני עם Roaccutane ?

מותר לך להשתמש בחומרי הבהרה המצויים בשוק דוגמת הידרוקינון (מצוי באזומד או בתערובת של קליגמן) או בחומרי הבהרה אחרים דוגמת אלור). השאלה העיקרית הינה אם הם מתאימים לך. כדאי לך להתיעץ עם רופא עור אם טפולים אלו הינם הטפולים המתאימים לך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור