הבהרת כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/05/2012 | 22:22 | מאת: הבהרת כתמים בפנים

שלום ד"ר אינס, איזה משחות יעילות להבהרת כתמים בפנים ? רופאת העור שלי המליצה לי על GENESIS של חברת ד"ר פישר . האם הוא עוזר ?

למה הכונה בכתמים בפנים? למלזמה או ל"כתמי שמש" (SOLAR LENTIGINES). למלזמה (כתמים בפנים בדרך כלל בנשים לאחר הריון או נטילת גלולות) הטפולים הם בהגנה קפדנית משמש ובחומרים שונים להבהרה, על בסיס הידרוקינון או חומרי הבהרה אחרים דוגמת התכשירים בסדרת גנזיס. אני משוכנע שהתכשיר שהומלץ לך עוזר אך אינני יודע מה דרגת יעילותו. אין לי נסיון בטפול בו ובהשואה לתכשירים על בסיס הידרוקינון.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור