טיפול בחיפה בכתמי עור בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/12/2012 | 18:41 | מאת: רות

אני מתגוררת בחיפה ואני מבקשת כתובת של רופא שיטפל בכתמי הפנים שלי במשחות שציינת. למי לפנות? יש לי גם כתמי שמש ,גיל ואולי מה שנותר מהריונות מאד רחוקיםושימוש בגלולות מספר רב של שנים. תודה

לגבי טפול בכתמי שמש ראי התשובה הקודמת (כתמים על הידיים). הטפול בפיגמנטציות דוגמת מלזמה, לאחר הריונות , הינה על ידי חומרי הבהרה. התיעצי עם רופא העור שלך מי מתאים לעשות טפולים אלו בחיפה.

19/12/2012 | 09:52 | מאת: רות

לצערי הרופא שאליו הלכתי בחיפה בעבר אינו תומך בטיפולים אלו ואני מחפשת מישהו שכן. אין לי דרך ובדוק זאת ולכן אשמח אם תוכל לתת לי תשובה יותר מפורטת עם שם או המלצה על מרפאה מסוימת.תודה.אם אגיע אליך למרפאתך זה יהיה אפשרי אבל האם זה נכון ?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור