פילינג בלייזר לטיפול בכתמי עור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/05/2012 | 22:15 | מאת: אביבה

שלום ד"ר ורנר, הייתי אצל רופא העור שלי והוא המליץ לי על טיפול של פילינג באמצעות לייזר על מנת להסיר את כתמי העור , הוא הסביר לי שמדובר בלייזר מתקדם של חברת PALOMAR אשר מאוד יעיל לטיפול בפיגמנטציה. אשמח לעזרתך, עד כמה הטיפול באמת יעיל ?

באיזה כתמי העור המדובר? אם המדובר במלזמה (כתמים המופיעים בפנים בנשים בהריון או תוך נטילת גלולות) ניתן לנסות משחות שונות, בדרך כלל כאלו המכילות הידרוקינון.אם המדובר בכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) הטפול במכשיר של PALOMAR עשוי להיות טוב

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור