אזומד ולוקסיד

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/12/2012 | 12:23 | מאת: גלי

שלום לך, יש לי כתמים בפנים שכנראה התפתחו על רקע הריון. אני לא מניקה ולכן החליט הרופא לרשום לי אזומד בשילוב עם לוקסיד. לא הבנתי איך בדיוק עלי להשתמש בשני התכשירים הללו. האם בו זמנית, או אחד בוקר ואחד ערב. הרופא אינו זמין לשאלות והתור הבא שלי הוא רק בעוד חודש. אני רוצה להתחיל בטיפול ואודה לך מאוד על תשובתך. בברכה גלי

אזומד הינו החשוב שבין השניים. תמרחי אותו כל לילה על כל האזור שבו יש את הפיגמנטציה (לא רק על הכתמים אלא כל אותו אזור של הפנים). לוקסיד עשוי לעזור בחדירות של ההידרוקינון שבאזומד אולם עלול לגרום לגירוי עור. כשתהיי בבקורת אצל הרופא שלך תשאלי אותו מה הדרך שהוא מציע להשתמש בלוקסיד.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור