קרם

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/11/2012 | 16:17 | מאת: אנה

שלום, כמה חודשים גג מותר להשתמש בקליגמן? האם התוצאות נשארות גם אחרי ההפסקה ואם כן לכמה זמן? האם מותר בתקופת השימוש לעשות פילינג גרגירי רימונים ביתי? האם הוא פועל גם למיצוק העור? כתבת פה שהקרם לא נועד לכתמי שמש- זה בדיוק מה שיש לי פיגמנטציה כתוצאה מדלקת והחשפות לשמש- האם זה אומר שהקרם לא יסייע לי (למען האמת קצת חבל כי כבר קניתי אותו)? תודה

התערובת של קליגמן מכילה הידרוקינון, חומצה רתינואית וקורטיזון חלש. ניתן להמשיך בה מספר חודשים ואחר כך אם יש צורך להמשיך עם הידרוקינון ללא קורטיזון. בתקופת השמוש בקליגמן רצוי לא להשתמש בפילינג מאחר והחומצה הרתינואית יכולה לגרום לגירוי עור ואם מוסיפים לה פילינג הסיכון לגירוי עור עלול לעלות בצורה משמשעותית. לקליגמן אין קשר למצוק עור. לגבי סוג הפיגמנטציה שיש לך. אינני יודע איזה סוג הוא. פיגמנטציה לאחר דלקת ? כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES)? כדאי שתיבדק אצל רופא עור ואז ניתן להגיד איזה טפול יתאים לך.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור