אזומד בהנחה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/11/2012 | 10:34 | מאת: שרון

בוקר טוב, אני משתמשת מספר חודשים באזומד ורואה את השינוי אבל עדיין לא עבר לגמרי. האם אפשר לקנות אזומד בהנחה דרך קופת חולים? תודה רבה שרון

22/11/2012 | 13:29 | מאת: מכורה לאזומד

אני חברה במכבי ושם זה נמצא בהנחה. גם לי לקח כמה חודשים, אבל זה שווה את הסבלנות כי רואים את השינוי (-:

אזומד אינו חלק מסל הבריאות ולכן אינו על חשבון הקופה. במרבית הקופות יש הנחה עליו (מטעם הקופה) וכדאי לבדוק זאת בבתי המרקחת של הקופות). כדאי לבדוק באיזה רכוז נעשה שמוש. יש 2% (עם 2% הידרוקינון) ויש 4% (ועם 4% הידרוקינון) לעתים הרכוז לא מספיק. לעתים גם 4% לא מספיק ואנו נותנים את התערובת של קליגמן עם הידרוקינון 6% (וחומצה רתינואית) .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור