קליגמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/10/2012 | 15:10 | מאת: הילה

שלום, קיבלתי תערובת קליגמן. לא ברור לי עדיין אם אני אמורה למרוח רק על כתמי הפיגמנטציה או על כל הפנים? האם אין חשש שאם אני מורחת על כל הפנים יהיו שוב הבדלי גוון לטובת הכתמים? כמה חודשים מומלץ להשתמש והאם במשך אותם חודשים הכתמים אמורים להעלם, או שיש צורך במחזור נוסף של טיפולים? האם ניתן להשתמש במשחה במקביל למשחת וניקה, או שיש חשש לגירוי של העור? תודה רבה

את המשחה על שם קליגמן את צריכה למרוח על כל אזור העור . היא פועלת יותר באזורי פיגמנטציה. הטפול מתחיל להשפיע לאחר מספר שבועות וממשיכים אותו עד התבהרות הכתמים. ניתן במצס טוב להמשיך ברכוז נמוך. ניתן למרוח קליגמן ווניקה יחד.

01/11/2012 | 19:55 | מאת: הילה

למרוח רק על הכתמים? רוב העור שלי בהיר והכתמים מופיעים בשלושה מוקדים. אני מתנצלת אבל עדיין לא הבנתי מדוע יש למרוח משחה על חלקי עור בריאים שלא נחשפו לפיגמנטציה, איזה השפעה אמורה להיות על אזורים אלה ומה התועלת שבכך?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור