פגמהטחיה בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/10/2012 | 00:18 | מאת: יוסרא

אניסובלת הרבה מכתמים בפנים באזור הפסנר והשפתיים וההצוואר כל חומרי ההבהרה לא עזרו ודווקא הכתמים משחירים יותר בהתחלה טופלתי במשחות לדלקות עור אחר כל בחומרי הבהרה אך המצב נעשה רע מאד והםנים לא אסטטיות מה ההמלצנ

אני מניח שהפיגמנטציה שאת מדברת עליה הינה מלזמה. אלו כתמים חומים המופעים בפנים בנשים לאחר הריון או גלולות ומוחמרים בחשיפה לשמש. מובן שלאבחון מדויק עלייך לפנות לרופא עור. יש טפולים די יעילים למלזמה בתכשירי הבהרה שונים. הגנה משמש מאוד חשובה. ניתן לבצע טפול במלזמה על ידי תכשירי הבהרה. אם השתמשת בתכשירי הבהרה על בסיס הידרוקינון ואלו לא עזרו (כפי שצינת) את יכולה להוסיף טפול באלור . זהו קרם הבהרה במנגנון חדש (LIGNINE PEROXIDASE) וניתן לטפל בו לבד או כתוספת לקרם של קליגמן. כדאי לך להתיעץ עם רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור