טיפול בפיגמנטציה בפנים בעור כהה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/04/2012 | 13:07 | מאת: שלומי

ניסיתי בעבר טיפול עם משחה שלא עזר ,הבנתי שיש טיפולים נוספים שיכולים לעזור אבל בגלל צבע העור רובם לא מומלצים , על איזה את ממליצה במקרה שכזה , והאם את מכירה מקום שיתן איבחון פיזי +טיפול לבעיה

פיגמנטציות בפנים יכולות להיות בבעלי עור בהיר ובבעלי עור כהה. בעלי עור כהה נוטים יותר לפתח פיגמנטציות לאחר מצבי דלקת בעור (POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION) ונוטים פחות מבעלי עור בהיר לפתח כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES). הטפולים בבעיות אלו שונים. בבעלי עור כהה צריך להזהר יותר בטפולים העלולים לגרום לדלקת שכן זו עלולה לגרום לפיגמנטציה שלאחר דלקת.חשוב האבחון המדויק של הבעיה שלך. בכל מקרה, תכשירי ההבהרה המכילים הידרוקינון מתאימים גם לשמוש בעור כהה.אם אין תגובה מספקת, אלור שהינו קרם הבהרה במנגנון חדשני (על ידי פרוק הפיגמנט) עשוי להתאים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור