כתם בשפם לאחר גילוח

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/10/2012 | 12:51 | מאת: דור

טוב אז הכותרת כבר אומרת הכול .. אז בקצרה ; יש לי כתם שחור בכול השפם שתמיד נשאר לי אחרי הגילוח לא משנה כמה חזק אני יגלח.. רציתי לדעת אם יש מה לעשות בנידון.. תודה רבה מקדם.

צריך לבדוק מהו הגורם לכתם. האם מדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת כלשהי (POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION). או בפיגמנטציה ללא גורם כלשהו (יש בעדות מסוימות). יש טפולים לפיגמנצטיה (חומרי הבהרה) אולם חשוב לשים לב אם יש דלקת מקדימה . כדאי שתיבדק אצל רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור