פיגמנטציה בעור כהה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/09/2012 | 22:45 | מאת: א.א.

שלום רב אני בן 37. לפני כשלוש שנים הופיע לי כתם פיגמנטציה בלחי. כעת מתחיל אחד אחר בלחי השניייה. מה מומלץ לעשות, קראתי שיש משחות,לייזר וכו' ? יש לי עור כהה ( הוריי עלו מהודו ) אני לא יודע אם זה קשור, אבל יש לי גם פיגמנטציה בציפורני הידיים, ופטריות בציפורני הרגליים.

יתכן ומדובר בפיגמנטציה השכיחה בעדות מסוימות או בפיגמנטציה המופיעה לאחר דלקת בעור. כדי להמליץ על טפול במקרה זה יש צורך באבחון מדויק. הטפול בפיגמנטציות במקרים אלו בדרך כלל הינו בהגנה משמש ובחומרי הבהרה .אני ממליץ שתפנה לרופא עור לאבחון מדויק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור