פיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/09/2012 | 23:24 | מאת: שני

אני בת 29, מעט שחומה,לפני הריונות ויש לי המון פיגמנטציה בפנים ןעור לא אחיד עם נקבוביות פעורות בלחי אחת ובאף, מהו הטיפול הכי יעיל עליו תוכלו להמליץ?

פיגמנטציה בפנים יכולה להיות מלזמה (למרות שרב המלזמות קשורות להריונות וגלולות למניעת הריון הן יכולות לעתים להופיע אף בלעדיהם).היא יכולה להיות גם פיגמנטציה המופיעה ללא סיבה (שכיח בעיקר ביוצאי צפון אפריקה ותימן). הופעת פתחי נקבוביות רחבים קשורה במרבית המקרים בנזקי שמש כרונים והתבגרות. בדרך כלל היא דו צדדית.ממליץ לך להיבדק אצל רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור